29 Temmuz 2014 Salı

BATI DENEN ŞEY (ALMANYA): ''Steinmeier: 'İsrail'de tüm sahiller boş. İnsanlar korkudan sahillere gidemiyor' ''

israil belası 1216 Filistinli katlederken zulüm yapısının hükmettiği topraklarda yahudiler bu zahmet nedeniyle bir de sahilleri boş bırakır:

BATI DENEN ŞEY (BURADAKİ ÖRNEK ALMANYA): ''Steinmeier: 'İsrail'de tüm sahiller boş. İnsanlar korkudan sahillere gidemiyor'  '' 

BATI VE UZANTISI-MAŞASI İSRAİL PİSLİKTEN İBARET OLAGELMİŞTİR VE OLACAKTIR: 


Davutoğlu'nun Gazze dersi verdiği bakan ortaya çıktı!

Paris'te gerçekleştirilen ateşkes müzakerelerinde Bakan Davutoğlu Avrupalı bir meslektaşına adeta Gazze dersi vermişti. Davutoğlu'nun ders verdiği o kişi, Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier çıktı. Steinmeier'in 'İsrail'de tüm sahiller boş. İnsanlar korkudan sahillere gidemiyor' sözü üzerine, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 'Sahiller boş değil, Gazze sahili çocuk cesediyle dolu' yanıtını vererek Alman bakanı susturdu.




Fransa'nın başkenti Paris'te, Gazze ateşkesi için cumartesi günü gerçekleştirilen toplantıda, 'İsrail'de tüm sahiller boş. İnsanlar korkudan sahillere gidemiyor' diyerek, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun tepkisini çeken kişinin, Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier olduğu ortaya çıktı. 

Haberin devamı:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder