30 Ağustos 2014 Cumartesi

CEM ÖZDEMİR DE HAŞHAŞİ ÇIKTI!

30/08/2014 http://www.analizmerkezi.com/  ,  http://www.analizmerkezi.com/cem-ozdemir-de-hashasi-cikti-53302h.htm


'Ev zencisi' Cem Özdemir başından aşağı kum yerine buzlu su döker:





''Bunlar için boşuna “Haşhaşi” demiyorlardı demek ki.

Paralel medyanın, yerlere göklere koyamadığı ve her fırsatta demeç aldığı Almanya Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir, evinin balkonunda kenevir bitkisi yetiştiriyormuş.
Son haftalarda ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan ve kısa sürede bir sosyal medya fenomeni haline gelen "Ice Bucket Challenge" (Buz Kovası İddiası), Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir'in başına dert oldu.
Zira, Özdemir'in kendi başından aşağı bir kova buzlu suyu izlemek için seçtiği mekan, Kreuzberg'deki kendi evinin balkonuydu ve videoda ünlü siyasetçinin yanında uyuşturucu olarak kullanılan bir "kenevir" bitkisi görülüyordu. Haberin internette yayılması sonrası Özdemir'e ulaşan "Westdeutschen Allgemeinen Zeitung" muhabirlerinin sorusuna, "Evet, o videoda gördüğün kenevirdi." cevabını veren Özdemir'e göre, 18 yaşını doldurmuş her birey içmek istediği keneviri yetiştirme hakkına da sahip olabilmeli.
Konuyla ilgili basının sorularını yanıtlayan Berlin polisi, kenevir yetiştirmenin suç kapsamını girdiği ve konuyu araştıracakları açıklamasını yaptı. Videoda görülen bitkinin kenevir olduğu ve bitkinin Cem Özdemir'e ait olduğu kesinleşirse, Yeşiller Eşbaşkanı'nın ceza alması bekleniyor.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder